keskiviikko 20. elokuuta 2014

Uusia huonekaluja

Muutimme kuukausi sitten, mutta yhäkin vain muutto on kesken. Muuttolaatikoita on purkamatta, tavaroita seilailee etsien omaa paikkaansa. Meidän edellinen asunto oli huomattavasti pienempi, joten meille on tullut uusia huonekaluja. Tai no, ei varsinaisesti kovin uusia, mutta meille uusia. Tietokonepöytä on lapsemme isoisän isoisän vanha. Lamput löysimme kirpparilta ja kampauspöydän isäni joskus osti kirpputorilta. Kampauspöydän on joku maalannut ruskeaksi, se pääsee vielä maalattavaksi. Joskus. :) 

Meillä on kulmahuoneessa tilaa tietokoneelle, vuodesohvalle ja lapsen leikeille. Pöydän kaapeista löytyy ponilelut ja pikkuautot. 




Olohuoneeseen ostettiin lamppu, joka valaisee ylöspäin. Minua helposti häikäisee kirkkaat valot, ja matalassa huoneessa lampulla on väliä. Kappas, siinä on vielä jälki hintalapusta! :D Olohuoneesssa oli entisillä asukkailla painava kirjahylly, jota ei oltu jaksettu siirtää tapetoinnin ajaksi. Meille jätettiin pari rullaa tapettia, mutta taidetaan kestää tuo erivärinen seinä sen aikaa, että laitetaan koko olkkariin uusi ilme. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti